Loading...

Gespecialiseerd in rug & nek

lees verder

Chiropractie is een discipline binnen de gezondheidszorg die zich voornamelijk toelegt op de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Met zijn universitaire opleiding is de chiropractor gespecialiseerd in de behandeling van gewrichts-, spier- en aanverwante zenuwaandoeningen, vooral aan de wervelkolom en de omliggende gewrichten. Men kan een chiropractor dus terecht een rugspecialist noemen.

Wat betekent dit voor u?

Voor uw rug- of nekpijn bent u bij ons op de juiste plaats.

Chiropractie is een filosofie, een manier van denken, waarbij een grondig vraaggesprek en onderzoek leiden tot een uitgebreide behandeling en revalidatie, aangevuld met nuttige adviesen om fouten in de biomechaniek van het lichaam te herstellen. Eenvoudig gezegd, uw chiropractor is dé specialist om vooroverbuigen vlotter en pijnlozer te maken, om opnieuw pijnloos achteruit te kijken bij het parkeren of om tijdens het sporten die pijnlijke knie te vergeten. De chiropractor is gespecialiseerd in het opsporen van het onderliggende probleem en de behandeling hiervan.

In de volksmond wordt de chiropractor weleens een ‘kraker’ genoemd. Dit is echter onterecht. Uw chiropractor heeft een intense praktijkopleiding genoten die hem dé specialist van manipulatie maakt. Hiernaast worden verschillende andere behandeltechnieken gebruikt specifiek voor elk individu. Topsporters, ouderen, kinderen en zwangeren genieten een aparte aanpak, maar krijgen allemaal een veilige en effectieve behandeling.

056 44 05 80